Vimar viljuškar Co., Ltd
Categories
Dom > Novosti > Sadržaj

Na šta treba obratiti pažnju prilikom izbora električnog viljuškara

Vimar viljuškar Co., Ltd | Updated: Dec 19, 2018


Budući da je način upravljanja električnim viljuškara jednostavan i fleksibilan, a radni intenzitet operatera je mnogo lakši od onog kod viličara s unutrašnjim sagorijevanjem, električni servo upravljač, sustav kontrole brzine, hidraulični upravljački sustav i kočni sustav kontroliraju se električnim signali, što u velikoj mjeri smanjuje radni intenzitet operatera, čime je od velike pomoći poboljšanje njihove efikasnosti i točnosti rada.


Pored toga, u odnosu na viljuškar sa unutrašnjim sagorevanjem, prednosti niskog nivoa buke i emisije izduvnih gasova električnih vozila nisu prepoznate od strane mnogih korisnika. Postoje tehnički razlozi za izbor električnog viljuškara. Uz brzi razvoj tehnologije elektronske kontrole, korištenje električnih viljuškara se povećava.


Udobnost, širi raspon primjene, sve više logističkih rješenja. U ovim oblastima, tržišna potražnja električnih viljuškara će biti brža i brža, a tržišni udio električnih viljuškara će se nastaviti povećavati.


Električni viljuškar za utovar i istovar i kratki transport robe je dvostruki električni viljuškar sa karakteristikama udobnog rada, visoke stabilnosti, jednostavnog rada, niske razine buke, bez zagađenja, niske stope kvarova, kompaktne strukture, fleksibilnosti, lakoće rad i mali radijus okretanja. Široko se koristi u skladištenju, logistici, transportu, itd. Ove stranice imaju zahtjeve za zaštitu od požara i eksplozije, kao što su radionica za štampanje, skladište nafte, pristanište, skladište itd.


Na primer, palete, kontejneri, kontejneri i tako dalje mogu da realizuju transport jedinice. Efikasno smanjuje kontakt, ogrebotine i prostor za slaganje dijelova, smanjuje opterećenje utovara i istovara, te poboljšava učinkovitost utovara i istovara. Efikasno smanjuje kontakt, ogrebotine i prostor za slaganje dijelova, smanjuje opterećenje utovara i istovara, te poboljšava učinkovitost utovara i istovara.


Naziv kompanije: Vimar Forklift co., Ltd.

Dodati: Shangcheng , Distrikt zhou Hangzhou, Zhejiang, CHINA

Tel: + 86-571 28216017 (Sjeverna Amerika) + 86-571 28216015 (EU)

Faks: + 86-571 2886 0635

E-mail: info@vimarforklift.com

Web stranica: www.cnvimar.com

www.vimarforklift.com


Kontaktirajte nas
Adresa: Shangcheng, okrug, Hangžuu, Dћuћang, u Kini
Telefon: +86-571-28216015
Faks:+86-571-2886 0635
E-pošta:info@vimarforklift.com
Vimar viljuškar Co., Ltd
Share: