Vimar viljuškar Co., Ltd
Kategorija proizvoda

Lutate jakoj Stackers

Lutate jakoj Stackers

Dvostruki sloj električni slagaи ES-16 funkcije 1: inovativni AC sistem nije za sposobna za pružanje hitnu intervenciju, precizna kontrola, uticaj strukture, superiorne performanse i duži baterije za servis život. 2: world class i visoke performanse hidraulična snaga paket, sa manje buke i manje vibracija...

Dvostruki sloj električni slagaи ES-16

Funkcije


1: inovativni AC sistem nije za sposobna za pružanje hitnu intervenciju, precizna kontrola, uticaj strukture, superiorne performanse i duži baterije za servis život.

2: world class i visoke performanse hidraulične energije pack, sa manje buke, manje vibracija i odličan curenje stezanje, automatski podešava brzinu padu učitana ili istovario, i osigurava glatko dizanja.

3: napredne regenerativni koиenje garantovati niskom potrošnjom energije, povećanja efikasnosti.

4:High-snaga okvir dizajniran za tvrd paleta rukovanja zadatke. To je bio proizveden da bude moćan i fleksibilan da se ispune uslovi za razne zahtevne aplikacije.

5: jedinstveni suspenzije vozio pluta prilagodljive sistem dizajn, osigurava kamion manje vibracija, stabilan, ne do dok se pretvara u velikoj brzini, garantuje operator precizne operativne regulator slobodno i lako sa prepunjeno i mogli da podesimo operativne snage od regulatora za ublažavanje operatera prema raznim na radnom mestu

6: visokog kapaciteta baterije industrija snažno powered kamiona koje ispunjavaju zahteve za mnoge aplikacije teških obaveza. Kamion je opremljen za industrijske vozilo bateriju koja pruža dovoljno margina za radno.

7: inteligentna i modularan dizajn poboljšati lakše operacije, zgodno da rastavite i brz servis.

8: dual robusne podizanje cilindra, povezivanje i desno kamion okvira sa sinhronim Kon-štap, osigurava stably dizanja i spuštanja ni pod izbaciti iz ravnoteže učitavanja.


Performanse

1: Ergonomski dizajniranih i izgrađenih regulatora povećava tvoja udobnost tokom operacije. Jednostavan pristup za operaciju ili jednom rukom ili dve ruke.

2: električni napaja Upravni sistem, kamion moћe se upravljati sa lakoćom zbog regulator za upravljanje pogodna pozicija i kratka ruka. Ova konfiguracija obezbeđuje za operaciju sa lagane udarce, čak i prilikom rukovanja velika opterećenja. To osigurava lako podizanje i spuštanje kao Upravni od

učitava.

3: inteligentna i modularan kontrolni sistem osigurava postojanu i sigurnost za hodanje, dizanje, spuštanje i koиenje.

4: opcionalni automatsko rasklapanje pedala mogao smanjiti umor operatora za velikim magacinima i međugradskih transportne zadatke.

5: opcionalni složiti štiti čuva znatno poboljšane operater sigurnost i udobnost.

6: stranputici dizajn napravio baterije menja lakše za multi-shift okruženje, a vam štedi vrijeme, pružajući više uptimes.

7: jasan pogled jarbol i tiho Almec dozvoli operacije da jasno vidim viljuška napojnice, pruža izvanrednu vidljivost, smanjenje oštećenja proizvoda.

Sigurnost

1: dugme bezbednost anti-obrnuto montiran na vrhu regulator Obrće kamion smer da biste sprečili da ga uhvati između kamiona i prepreka u neočekivane prilikama operator.

2: pouzdana i dokazana inteligentni kontroler ima mnoge funkcije kao što su regenerativni koиenje, obrnuti koиenje i parametra korekcije, itd. To je dizajniran i koristi za kontrolu i brzo se odazivaju brzine pokretačka i obrnuti.

3: prilagodljive plutajuće pokretačka sistem dizajna, osigurava kamion manje vibracija, više stabilnosti, preoravaju prilikom uključivanja u velikoj brzini. FDS dizajn garantuje precizne i lako rukovanje operacije sa pun okvir i automatski prilagođava operacija naporima regulator za ublažavanje operatera prema raznim radnom mestu.

4: posebno inovirane brzina usporavanje sistem automatski smanjuje brzinu putovanja kada okretanja i značajno poboljšana utovar stabilnost, izbegavajući mogućnost učitavanja kredenac i pravljenje operisati sigurnije. (Opcionalno)

5: ograničenje prekidač automatski smanjuje maksimalni putovanje brzinom odmah kada oznaku tipa datoteke veće od 0.7M.

6: rampa koиenje standardni da biste smanjili mogućnost brzine neočekivane ili nekontrolisane putovanja ili obrnuti putuju kada ukrcavanje i iskrcavanje na uzviљenje.

7: jednostavan pristup hitno plug montiran na uspravno strani kamiona okvir pomoć operatera uzimanje neodložnu akciju ako dođe do bilo hitno.

8: otporan na eksploziju ventil instaliran u Hidraulički sistem možete da kontrolišete hitnost ubrzano propada od viljuška uzrokovano hidraulična cijev pukotina.

9: meko prizemljenje i šok apsorpcije sistem je drastično smanjuje zvuk i šok iskusili kada Vile su spuštene. Brzina kojom su spuštene vile se smanjuje samo pre nego što Vile do temelja, eliminisanje nikakve šok. Štaviše, je bio šok apsorpcije funkciju za jarbol

pod uslovom, kao standard, zamijeniti bilo koji šok, koje su se javljale od trenja prilikom dizanja za duplex ili triplex jarbol. Ovo smanjuje stres na operator koji može doći zbog od strane opasnost od kolapsa tovara, oštećenja i šokove.

Pružanje

1: self-Dijagnostika obezbedio direktno očitavanje Šifra kvara tokom operacije i Pokreni, što je jednostavnost servisa i održavanja. Nema potrebe eksternog ruku postavite analizator više.

2: visokog kapaciteta baterije industrija snažno powered kamiona koje ispunjavaju zahteve za mnoge aplikacije teških obaveza. Kamion je opremljen za industrijske vozilo bateriju koja pruža dovoljno margina za radno.

3: lako otvaranje kutije baterija je posebno dizajniran za praktičan dodatak elektrolitičke rešenja ili destilovana voda.

4: jednodelni poklopac i optimalne komponente rasporede napravite jednostavan pristup i brz servis. Više uptimes i niži troškovi doprinose zadovolji vlasnika korist i iskustvo operatera.

5: zahvaljujući sna model funkcija i baterija napon alarm funkcija, očigledno je ušteda energije. Svodi se na duže trajanje baterije servisa, više produktivnost kao i niži troškovi.

6: inovativni vertikalne AC sistem je sposoban za brzo reagovanje, precizna kontrola, uticaj strukture, superiorne performanse i duže trajanje baterije za servis. AC jedinicu motor dodaje vrednost odrћavanje poboljšanja performansi. Kako stvari stoje brushless, Četkica inspekciju i zamena eliminisan. Zapečaćeni dizajn takođe doprinosi poboljšanu dugoročnu pouzdanost


VIMAR je poznat kao jedan od najveće poverenje i profesionalnog lutate stackers dvostruki sloj proizvođača i dobavljača u Kini. Imamo nam brend među tih svetski poznat takav brendova. Osim toga, nije skupo cena nam lutate stackers dvostruki sloj Proizvedeno u Kini, dobrodošli da nas kontaktirate.

Hot Tags: lutate stackers dvostruki sloj dobavljači Kinu, proizvođača, marki, cena, napravljeno u Kini
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: Shangcheng, okrug, Hangžuu, Dћuћang, u Kini
Telefon: +86-571-28216015
Faks:+86-571-2886 0635
E-pošta:info@vimarforklift.com
Vimar viljuškar Co., Ltd
Share: