Vimar viljuškar Co., Ltd
Kategorija proizvoda

Sedi na dohvat ruke kamione

Sedi na dohvat ruke kamione

FUNKCIJE Vimar pruža dohvata kamioni sa dasku ili -na. Za mesto do kamiona, kapacitet opterećenja je od 1,2-2.0t, "i" za-na postignu kamion, kapacitet opterećenja je od 1,5-2.0t, koji je upoznati različite aplikacije. Osim svoje zapaženo, dometa kamion je veoma takođe...

FUNKCIJE

Vimar pruža dohvata kamioni sa dasku ili -na. Za mesto do kamiona, kapacitet opterećenja je od 1,2-2.0t, "i" za-na postignu kamion, kapacitet opterećenja je od 1,5-2.0t, koji je upoznati različite aplikacije. Osim svoje zapaženo, dohvata kamion je takođe vrlo ekonomičan. Gde god da je prostor ograničena ili gde je velika opterećenja su da utovarimo da visok visina dizanja, koriste se dohvata kamione.

VISOKA PRODUKTIVNOST

AC i DC sistemi obezbeđeni su kao zahtevima klijenata za mesto do kamiona. CURTIS je napravio multi-funkcionalni instrument, zajedno sa većim brojem prikaza monitor pružaju informacije i funkcija input operatoru da biste dozvolili optimalne performanse.

UDOBNO OPERACIJA

Art dizajn posvećuje veliku pažnju u kolibu. U kupeu operater uključuje kontrole za hidraulične funkcije kontrole pravca, Rog, osvetljenje i ruиnu, lako dostupni.

POUZDANOST

Obezbeđeni su tri nezavisna sistemima. Hidraulički sistem je potpuno programabilnih, grli jednostavni linearni potentiometers. Širok prikaz jarbol pruža bolju vidljivost vozaču.

LAKO ODRŽAVANJE

Disk i elektronike omot može otvoriti brzo i lako za servisiranje i održavanje. Ima lak pristup glavne komponente. Sve motore, vozim menjač, pumpe, kočnice i volan su lako dostupni.


Sa jak preduzetnički duh, VIMAR uvek posvećena te snabdeva visokog kvaliteta sedi na dohvat ruke kamione TCM "," Hangcha "," Heli "," TEU, i Unicarrier. Našim dobavljačima, nalazi se u Kini, takođe mogućnosti je da ponudi ti sedi na dohvat ruke kamione krunu "," Hyster "," Hyundai "," BT, i EP.

VIMAR je poznat kao jedan od vrlo pouzdane i profesionalne sedi na postignu kamioni proizvođača i dobavljača u Kini. Imamo nam brend među tih svetski poznat takav brendova. Osim toga, cena nam sedi na dohvat ruke kamione iz Kine nije skupo, da nas kontaktirate.

Hot Tags: Sedi na do kamiona dobavljači Kine, proizvođača, marki, cena, napravljeno u Kini, sedi dohvata kamion, sedi u kamion na dohvat ruke
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: Shangcheng, okrug, Hangžuu, Dћuћang, u Kini
Telefon: +86-571-28216015
Faks:+86-571-2886 0635
E-pošta:info@vimarforklift.com
Vimar viljuškar Co., Ltd
Share: